Farmaceut – Lidingö

Lidingö

Är du vår nya farmaceut?

Vi på apotea.se söker fler farmaceuter till vårt gäng som brinner för att ge våra kunder den bästa servicen. Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare och vill jobba med recepthantering och rådgivning hos oss. Vi erbjuder dig en spännande och rolig arbetsplats där du får använda dina kunskaper inom farmaci. Du blir en del av ett företag i stark expansion - ett ungt gäng som är ledande på den svenska apoteksmarknaden online. Merparten av Apoteas farmaceuter arbetar i Morgongåva (ca 60 st). Vi söker nu farmaceuter till vårt team på Lidingö i Stockholm där vi idag är 12 st och skall fördubbla styrkan. Var med och väx med oss!

Arbetsuppgifter

Som farmaceut på Apotea jobbar du med recepthantering i Sveriges modernaste expeditionssystem och bidrar med din farmaceutiska kompetens till en trygg och säker läkemedelsanvändning för våra kunder. Rådgivning sker via mejl, chatt och telefon. Med din kunskap bidrar du till en trygg och säker läkemedelsanvändning för våra kunder. Arbetet är självständigt med eget ansvar men du är samtidigt en del av ett större team och vi arbetar mot gemensamma mål. Som farmaceut på Apotea har du alltid kollegor tillgängliga.

Normal arbetstid är kontorstid, men då vi expanderar behöver vi även fler som är intresserade av att jobba utanför kontorstider.

Tjänsten är tillsvidare heltid, dag- kvälls- och helgtider förekommer. Arbetet är förlagt till vår lokal på Lidingö, Stockholm. Lokalen, som öppnade 2017, ligger precis vid Lidingöbanans station AGA. I samma hus finns SATS träningscenter.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en positiv, ansvarstagande, beslutsam och lösningsfokuserad person som är engagerad och tar egna initiativ.

Du tar ansvar för att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper både till kunder och till kollegor. Du tycker om att jobba tillsammans med dina kollegor och tar ansvar för att ni tillsammans ska ge den bästa servicen och rådgivningen till alla våra kunder. Du bör vara effektiv, flexibel och serviceinriktad samt ha god datorvana. 

Intervjuer kommer ske löpande och tillträde kan ske omgående. 

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %