Farmaceuter kundservice - Stockholm - Spontanansökan

Stockholm
Ansök senast 2021-03-01

Är du intresserad av att jobba som rådgivande farmaceut?


På Apotea jobbar flera farmaceuter som brinner för att ge våra kunder den bästa servicen. Är du legitimerad receptarie eller apotekare och vill jobba med recepthantering och rådgivning hos oss är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi erbjuder dig en spännande och rolig arbetsplats där du får använda dina kunskaper inom farmaci. Du blir en del av ett företag i stark expansion - ett ungt gäng som är ledande på den svenska apoteksmarknaden online.

Apoteas kundservice söker Farmaceuter som brinner för att ge våra kunder den bästa servicen. Vi erbjuder en spännande och rolig arbetsplats där du får använda alla dina kunskaper.

I arbetet kommer du att vara i kontakt med våra kunder via telefon, mejl och chatt. I tjänsten ingår i första hand att hjälpa våra kunder med läkemedelsrådgivning och receptrelaterade frågor, men också att hantera order-, frakt- och fakturafrågor. Tjänsten är på heltid kontorstid. Du blir en del av ett företag i stark expansion - ett ungt gäng som är ledande på den svenska apoteksmarknaden online. 

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en positiv, ansvarstagande, beslutsam och lösningsfokuserad person som är engagerad och tar egna initiativ.

Du tar ansvar för att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper både till kunder och till kollegor. Du tycker om att jobba tillsammans med dina kollegor och tar ansvar för att ni tillsammans ska ge den bästa servicen och rådgivningen till alla våra kunder. Du bör vara effektiv, flexibel och serviceinriktad samt ha god datorvana. Apotea erbjuder sina anställda personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och personalrabatter.

OBS! För att söka detta jobb krävs att du är utbildad Farmaceut. 

Placeringsort Stockholm. 

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %