HR-chef - Morgongåva

Morgongåva

På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Vill du vara med på vår förändringsresa? Nu behöver vi förstärka med en HR-chef. Vi har växt så det knakat och behöver ta tag i många frågor som uppkommit till följd av det. Du behöver ha engagemang, driv och erfarenhet av förändringsarbete samt kunna utveckla strategiskt och operativt HR-arbete i ett snabbt växande företag.

Arbetsuppgifter…

Du kommer ha det övergripande ansvaret för att utforma, utveckla och driva Apoteas samtliga HR-processer i samverkan med ledning. Ansvaret innefattar bl.a. arbetsmiljö, lönebildning, rekrytering, on- och off-boarding, personaladministration, bemanning och schemaläggning med fokus på lagermedarbetare, rehabilitering, kompetensförsörjning. Ditt ansvar kommer även att innefatta att:

 • Du är förhandlingsansvarig och kontaktperson gentemot våra fackliga parter.
 • Du behöver även vara operativ inom chefsstöd och annat HR-arbetet.
 • Du har personalansvar för HR-avdelningen inklusive löneavdelning med idag 5 medarbetare.

Vi söker någon som…

 • Har akademisk examen inom HR området eller motsvarande. Du är senior med minst 5 – 10 års god erfarenhet av brett och professionellt HR-arbete på såväl strategisk som operativ nivå.
 • Har bred erfarenhet av HR-arbete och tidigare ledarerfarenhet.
 • Behöver vara analytisk och strukturerad och ha en pragmatisk approach till HR-arbete, kunna hitta lösningar, komma fram till resultat och ha affären i tydligt fokus.

Vi erbjuder…

I vår företagskultur är öppenhet, flexibilitet, prestigelöshet och kreativitet viktiga byggstenar. Vi är måna om din personliga utveckling och du får möjlighet att själv forma din roll och arbetssituation. Vi erbjuder tjänstepension, friskvårdsbidrag och personalrabatter såklart! Vi är en arbetsplats med Omtanke och Hållbarhet i fokus som du ska kunna känna dig stolt över att jobba på!

Vi är…

Apotea.se - Sveriges första apotek som bara finns på nätet. Vi är Sveriges största nätapotek med mentaliteten hos ett litet företag trots en omsättning på över 2,5 miljarder kronor. Med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett "vi-tänkande" bidrar vi alla till att göra apotea.se till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans. För närvarande är vi drygt 800 anställda i Stockholm och Morgongåva. Vi har utsetts till Årets nätbutik på Prisjakt sex år i rad och Årets e-mästare av Pricerunner och vi är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index!

Vill du bli en av oss?

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Morgongåva eller Stockholm. Vi har vårt logistikcenter i Morgongåva och mycket av arbetet kommer att ske härifrån.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %