Kundservicemedarbetare Dag - Stockholm

Stockholm

På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka med en Kundservicemedarbetare till vår kundserviceavdelning i Stockholm.

Att arbeta som Kundservicemedarbetare innebär att du har kontakt med och hjälper våra kunder med order-, frakt- och fakturafrågor. Du har kontakt med våra kunder via mejl, telefon och chatt. Ingen kund är den andra lik, frågorna varierar, vilket gör att du utvecklas snabbt. Du tar service på allvar, älskar att interagera med människor via telefon och mail och vill göra någon annans dag lite enklare!

Arbetsuppgifter…

 • Kontakt med våra kunder via telefon, mail och chatt.
 • Order- och Fakturahantering
 • Returhantering

Vi söker någon…

 •  Med god datavana.
 • Som uttrycker sig väldigt väl i tal och skrift båda på svenska och engelska. (Kunskaper i andra språk är meriterande.)
 • Har avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg i samtliga grundämnen
 • Som gärna har förkunskaper inom e-handel, mailsystem eller har haft liknande roll inom kundservice.

För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad, positiv, ansvarstagande, beslutsam och lösningsfokuserad. Utöver detta söker vi dig som uppskattar ett nära samarbete med dina kollegor.

Placeringsort: Stockholm

Vi är…

Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020. Apotea.se har över 1 000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se

Vill du bli en av oss?

Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %