Farmaceut – Lidingö

Lidingö

Är du intresserad av att jobba som farmaceut kvällar och helger på Lidingö?


På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med flera Farmaceuter till vår expeditionsavdelning på Lidingö i Stockholm.

Att arbeta som farmaceut på Apotea innebär att du jobbar med recepthantering i Sveriges modernaste expeditionssystem och bidrar med din farmaceutiska kompetens till en trygg och säker läkemedelsanvändning. Arbetet är självständigt med mycket eget ansvar men du är samtidigt en del av ett större team och ni arbetar mot gemensamma mål

Hos Apotea på Lidingö arbetar ca 35 farmaceuter. Lokalen, som öppnade 2017 och utökades 2021, ligger precis vid Lidingöbanans station AGA och i samma hus finns SATS träningscenter. På Lidingö jobbar vi enbart med recepthantering och är en avgörande del i kärnverksamheten.  

Arbetsuppgifter…

 • Receptexpedition
 • Säkerställa en trygg och säker läkemedelsanvändning och hälsa hos våra kunder
 • Utföra farmaceutisk kontroll av order innan utleverans
 • Samt även medverka i övriga arbetsuppgifter på avdelningen

Vi söker någon som har…

 • Relevant utbildning inom farmaci med legitimation som receptarie eller apotekare är ett krav
 • Ett par års arbetslivserfarenhet.
 • Goda kunskaper i det svenska språket
 • God datavana

Vi tror att du är en positiv, ansvarstagande, beslutsam och lösningsfokuserad person som är engagerad och tar egna initiativ. Du tar ansvar för att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor. Du tycker om att jobba i grupp och tar ansvar för att ni tillsammans ska ge den bästa servicen till alla våra kunder. Du bör vara effektiv, flexibel och serviceinriktad.

Apotea präglas av en platt organisation med korta beslutsvägar där medarbetarna uppmuntras att komma med förslag och idéer oavsett roll eller avdelning. På Apotea är man inte rädd för att gå utanför den egna yrkesrollen och hjälpa en kollega, vilket kommer av förståelsen för hela kedjan och vad som krävs för att företaget ska gå framåt. 

På Apotea brinner vi för att ge våra kunder den bästa servicen. Dig som farmaceut erbjuder vi en spännande och rolig arbetsplats där du får använda dina kunskaper inom farmaci. Du blir en del av ett företag i stark expansion - ett härligt gäng som är ledande på den svenska apoteksmarknaden online.

Vill du bli en av oss?

Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiderna är heltid - dag, kvällar och helger.

Arbetet är förlagt till vår lokal på Lidingö, Stockholm. Lokalen, som öppnade 2017, ligger precis vid Lidingöbanans station AGA. I samma hus finns SATS träningscenter.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi är…

Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020 och 2021. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020. Apotea.se har över 1 000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %